sunnuntai 12. marraskuuta 2017

Sisätöitä vol x

Tämä taitaa olla rakentamisessa se vaihe, kun vaan odottaisi väliseinien olevan pystyssä yhtenä päivänä, sähköjen valmiit seuraavana jne. Eli paljon on tehty ja paljon on edessä ennen kuin pääsee miettimään muuttokuormaa (vaikka itsehän suunnittelen jo tupareihin tarjoiluja 😃).

Yläkerrassa seinät aulan ja päätyhuoneiden välillä ovat reippaasti tekeillä. Ennen viimeisiä katon eristeitä tulisi tehdä putkien läpiviennit kattopellin läpi (radon, viemärituuletus ja kosteat tilat). Meillä on painovoimainen ilmanvaihto, kosteidentilojen poisto toteutetaan kuitenkin huippuimurilla.

Muuraus olisi antiikkilaastia ja väriä vailla. Viimeistelyyn valurautaosia olisi hankittava ja kivet puuhellan ympärille tilattava. Sähköt edistyvät. Kuistille tehdään koolauksia pystypanelointia varten. Siinäpä tämän hetken tilannetta.

Yläkerran seinien pystytystä.

Radon- ja viemärituuletusputket. Nuo oli aluksi tarkoitus vaan koteloida piiloon mutta päätettiinkin lisätä siihen 120 cm pitkä seinänpätkä. Tämä ihan siksi, ettei seiniä ole meillä liikaa ja keittiöön olisi kiva saada edes jonkinlainen hyllykkö.

Lähes valmista!

Työtakit narikassa isänpäivänä.

Polttelis päästä jo vahailemaan hirsiä!

Iltaisin riittää siivottavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti