tiistai 1. toukokuuta 2018

Ovia, sähköjä ja siivousta!

Meillä on lupa muuttaa! Viimeistelyä toki on vielä jäljellä ja tietysti siivottavaa riittää. Nuo hirret kun keräävät ihan tuhottomasti rakennuspölyä itseensä, on puhallettu ja imuroitu ja vielä pyyhitty. Muutaman siivouskierroksen jälkeen alkaa ilma tuntua raikkaammalta.

Saatiin nuo kuistin sisäpariovetkin vihdoin paikalleen, tätä odotin emmekä pettyneet :) Takan ympäristö pitäisi listottaa vielä ja pellit kiinnittää, antenni asentaa, sähköjä viimeistellä... Lisäksi kaikkea pientä paikkailtavaa olisi tehtävä mikä ei muuttoa estä.

Kokonaisuudessaan projekti on onnistunut kyllä hyvin ja nopeastikin. Talo on jämäkkä, äänet ei juuri kuulu ja tällainen uuden ja perinteisen tyylin liitto on aika sopiva vaihtoehto meille (vaikkakin tulen aina ihailemaan niitä huolella suunniteltuja autenttisia perinnetaloja :)). Muutamia kompromisseja oli tehtävä, joiden en usko pidemmän päälle häiritsevän.

Kohta sisustamaan, hyvä me!


Spottivalot antaa hyvin tunnelmaa :)

Tuohon reunuksiin tulossa listat vielä.


Ovi kuistilta kodinhoitohuoneeseen. Haluttiin lasista riittävän iso, jotta luonnonvalo pääsee sisään.

Iskän pikku apuri jaksoi keskittyä.
2 kommenttia:

 1. Terve!

  Lueskelin mielenkiinnolla blogiasi. Meillä on hirsitaloprojekti alkuvaiheessa. Pystytys on suunniteltu ensi vuoden alkupuolelle. Teillä näyttää jo upealta! Ihana sävy seinissä ja muutenkin hieno perinteinen ulkokuori uudella kodillanne :) Tänne blogiin taidan palata vielä toisenkin kerran! (Ja omakin blogi on suunnitteilla)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kiitos kommentista :) Meillä on tosiaan menossa sisällä jo loppusuora mutta ulkona hommaa riittääkin sitten. Blogin kirjoittelu on ollut aika selkeyttävää itselle projektin aikana ja kivahan tätä on myöhemmin selailla. Suosittelen teillekin:)

   Poista