keskiviikko 28. maaliskuuta 2018

Voihan ulko-ovi

Tulipa ostettua nyt sika säkissä, tai ovi mutta virheostos tämä oli. Ulko-ovi toimitettiin meille samanaikaisesti ikkunoiden kanssa syksyllä. Jo tässä meillä kävi joku ajatusmoka, tiesimmehän että raksa-aikainen ovi oli tarkoitus asentaa ensin. Ovi siis varastoitiin paketteineen avaamatta ja tarkistamatta sisältöä.

Nyt koitti viimenään oven asennuksen aika ja voi mikä pettymys meitä odottikaan. Kuvaan ei selvästi voi luottaa eikä sen enempää tuotekuvaukseenkaan. Tilasimme parioven urakuvioinnilla. Mielikuva urakuvioinnista ei vastannut todellisuutta. Kovin laimea tuo kuviointi. Mutta mikä eniten harmittaa on se, että oven sisäpuolella ei ole minkäänlaista kuviointia vaan pinta on sileä! Nyt kun tutkimme tarkemmin tuotekuvausta niin siellähän se tieto oli, tosin pikkuprintillä liitetiedostossa. Eikös näin oleellinen tieto pitäisi asiakkaan nähdä jo otsikosta/oven kuvasta/etusivun tuotetiedosta. Harhaanjohtavaa? No siltä nyt tuntuu.

Valmistaja ei tietenkään ota tästä vastuuta. Nyt vaan pohditaankin mitä tehdään. Ovet myyntiin ja puusepältä tilaus kunnon ovista vai voisikohan ovia listottaa/päällystää ja sitten maalata päälle..? Jälkeenpäin ajatellen ne puusepän ovet olisivat olleet alunperinkin ainoa oikea vaihtoehto meille.

Että tällainen harmituksen purku. Ei enää ihan kauheasti jaksaisi näiden kanssa puljata. Pientä turnausväsymystä jo raksaprojektissa :)Aika selvä kuka ei kuulu joukkoon, kun vertaa alimman kuvan sisäoviin.


3 kommenttia:

 1. Tekevälle sattuu, eteenpäin vaan. Listottakaa ja antakaa olla. Ostatte sitten uudet ku taas vähän rahaa liikenee.

  VastaaPoista
 2. Valmistaja ei ota vastuuta asiakkaan ajatusvirheistä, yllättävää ;) Mutta ovi vaikuttaa oikein toiminnalliselta ja K tuossa yläpuolella ehdotti juuri sitä mitä itsekkin ajattelin.

  VastaaPoista
 3. Heh. No jospa ottaisivat kumminkin vastuun omista nettisivuistaan ja selkeyttäisivät näitä, me sitten selkeytetään ajatuksiamme :--) Täällä punnitaan vaihtoehtoja, ei onneksi ovi muuttoa estä :)
  /Marianne

  VastaaPoista