torstai 5. huhtikuuta 2018

Keittiö viimeistä silausta vaille valmis

Kodinkoneet ja kaapistot ovat löytäneet paikkansa keittiössä. Vielä on vaiheessa tuo puulieden laatoitus ja reunuskivien kiinnitys, vähän saranoiden vaihtoa ja lavuaarin/hanan asennusta on edessä. Niin ja lisäksi loput sähköt. Tilantuntua tuli lisää heti, kun kaikki sälä lähti keskeltä omille paikoilleen.

Mutta eipä ihan ilman ongelmia keittiössäkään selvitty. Hanaa on turha asentaa ennen kuin ikkunat on pesty... koska ikkunat aukeavat sisäänpäin ja lavuaari plus hana ovat siinä edessä. Jatkossa ikkunanpesusta tulee ihan mielenkiintoista. Tällainen aika oleellinen suunnitteluvirhe, jota ei todella nyt osattu huomioida. Muilta osin simppeliin keittiöön voi kyllä olla tyytyväinen.


Aika näyttää miten välitila pysyy puhtaana ilman lasia.


Siinä olisi talon viimeinen laatoitettava nurkka. Tosin takanpäällinen saattaa saada vielä puhtaanapidon helpottamiseksi laatat.


2 kommenttia:

  1. Voihan ikkuna! Poka ei vaikuta kuvassa kovin suurelta, ehkä sen voi pesua varten ottaa kokonaan irti irroittamalla sokat. Kaverin siihen toki tarvitsee, mutta ehkä kolmen vuoden välein..?

    VastaaPoista
  2. Jostain syystä onnistuin itse suhtautumaan tähän mokaan kevyesti. Vieressä on onneksi tuuletusikkuna, jonka edessä ei ole mitään ylimääräistä. Kaveria pesuun toki tarvitsee:)

    VastaaPoista