maanantai 4. joulukuuta 2017

Hirsien vahausta

Nyt on menossa jännittää-asteikolla vaihe, joka kuuluu top kolmoseen koko rakennusajassa. Muutamia tunteja on vietetty seiniä vahaillessa ja edessä on vielä muutama lisää. Ihanaa kun valmista pintaa syntyy niin nopeasti! Koko väriskaala on käyty läpi sävyn suhteen. Aikalailla muuttui se eka ajatus puun omasta sävystä, nyt lähes kaikki pinnat käsitellään Osmo colorin konjakilla. Liian synkäksi ei meidän mielestä torppa muutu, vaikka aika tummahan tuo on. Muut pinnat ovat kuitenkin vaaleita. Nyt kun kuisti ja molemmat makkarit on vahattu, niin tosi tyytyväisiä ollaan! Kylppäri ja khh ovat kumminkin tulossa vaaleiksi, etteivät pienet tilat tunnu enää pienemmiltä. :)


Kuisti vaiheessa. Siitä lähtee ovet kodinhoitohuoneeseen ja tekniseen tilaan sekä pariovet tupaan. Mietittiin, että eipä pääse lapset juoksemaan tässä talossa rinkiä mistään mutta kyllähän tuosta khh:n kautta hyvin pääsee! 😃

Lastenhuoneesta.

Tuvan seinä valmistuu.


Makkarista.Huuvan pystytuki koki kuvan mukaisen muodonmuutoksen. Alkuun tanko lähti huuvan nurkasta suoraan lattiaan, nyt se hitsattiin nurkasta kiinni vinottain seinään. Tällainen tuki riittää myös hyvin kantamaan huuvan painon. Muutos tehtiin ihan kalustamisen helpottamiseksi. Näin lieden ympärille tulevaan kivitasoon ei tarvitse tehdä tangolle reikää ja lopputulos on varmasti siisti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti