tiistai 26. joulukuuta 2017

Joulutauko ja tulevan pohdintaa (ja tapetteja!)

Työmaa on rauhoittunut nyt Joulun ja välipäivien ajaksi. Tosin sähkö- ja putkityöt on tarkoitus tehdä valmiiksi, ettei muu työ enää tammikuussa hidastu näiden keskeneräisyyden vuoksi. Lämmöt ovatkin jo päällä.

Vuoden alusta tapahtuu sitten paljon näkyviä muutoksia. Edessä on katon ja seinien panelointia, kiinteät kalusteetkin taitavat olla tehtaalla hakua vailla valmiina. Laatat ja loput tapetit on tilattu, joten pian koittaa niidenkin aika.

Lattia taas on tuottanut enemmän päänvaivaa. Olemme itsepäisesti lautalattiaa asentamassa, vaikka työmiehet ympärillä eivät usko sen olevan ollenkaan järkevää. Meidän vaihtoehdot asentaa lauta lattialämmitetyn betonivalun päälle tulisivat olemaan 1. liimaus suoraan valuun tai 2. ohuen vanerilevyn kiinnitys valuun, jonka päälle lauta asennettaisiin. Ongelmana on suuri yhtenäinen pinta-ala tuvassa sekä laatan kosteus, jotka aiheuttavat lattian elämistä. Tästä vielä oma postauksensa, kun saamme junailtua toimivan ratkaisun...


Keskimmäinen Pergon vinyyli on alakertaan mahdollinen korvike lautalattialle.Lisää tapettivalintoja... Mintunvihreä löytö makkariin. Näitä karkkisävyisiä tapetteja on etsitty ja viimenään tuli vastaan tämä Sandersonin Ashby Damask tapetti :)
Tupaan siis Pihlgren Ritolan Aita. Taisi olla eka valinta ja muutama rulla jo hyvän tovin ollut nurkassa odottamassa.

Ja pikkuveskiin yhdelle seinälle tällaista. Harmikseni en nyt juuri nimeä muista.
Yläkertaan sitten aika neutraalia väritystä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti